Garanti ved køb af bil

AS-Automobiler ApS lever selvfølgelig op til købelovens betingelser på 2 års reklamationsret på brugte biler.
Dette mener vi ikke er nok, derfor yder vi 30 dags yderligere garanti fra leveringsdato på bilens drivline.
Ved drivline menes motor, gearkasse m.v.
NB: Der ydes ikke garanti på eftermonteret udstyr som ikke er monteret på vores værksted samt elopvarmede forruder / sæder / spejle samt diverse displays, disse detaljer er alle påpegede fejl – ring gerne ved spørgsmål om dette.

Med dette tiltag håber vi på at vores fremtidige kunder har en ekstra tryghed ved at købe bil hos os, og ikke går med en bekymring om bilen kunne bryde sammen dagen efter, som f.eks. kan ske ved køb hos privatforbruger uden nogen former for garanti.

Du kan også trygt regne med at vi ser bremser, vitale dele, tandreminterval, sidste service m.v. igennem inden levering af bilen, og hvis nogle af delene står til udskiftning, så bliver det selvfølgelig gjort på vores regning før levering.

OBS – AFHENTNINGSBILER

Vi sælger også afhentningsbiler, som er brugte biler som sælges til en reduceret pris i forhold til den generelle markedspris og derfor er der mulighed for at lave en ekstra god handel hvis man selv er lidt fiks på fingerne eller kan leve med den kosmetiske stand på bilen er mindre god.
Der ydes ikke garanti/reklamationsret på disse biler grundet de sælges til en reduceret pris.

Hvis du er i tvivl om overstående eller har yderligere spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os.
Vi ser frem til en problem- og bekymringsfri handel.